2014. március 29., szombat

supi+ lány 26-os bordó-piros félcipő bth: 17cm - Jelenlegi ára: 999 Ft


supi+ lány 26-os bordó-piros félcipő bth: 17cm. képen látható állapotban, 1 gyerek használta. Oviba, játszósnak tökéletes.
A Lazzari 75" KFT által gyártott SUPI+® gyermekcipő-család/szandál, szandálcipő, őszi-tavaszi cipő, téli lábbeli/ az egészséges csontozat fejlődését, annak egészséges kialakulását segíti - bébi, gyermek, fiú, lányka l8-38-as mérettartományban. Az orvosok régi nagy problémája volt, hogy az ortopéd cipő és az általános lábbelik között nincs olyan tartású cipő, amely az egész napos viselet közben a láb statikai egyensúlyát, a csontozat helyes tartását, valamint az izomzat fejlődését segíti.
A SUPI+® gyermeklábbelik általános viseletre szánt, a jó tartást, az izomzat erősítését szolgálják.
A 3T: tart, támaszt, tornáztat ezeknél a cipőknél megvan.
1. Tart Az általam kialakított speciális lábszerű kapta a jól szerkesztett cipő alapja. A szintén általam kialakitott speciális hosszú , erős kéreg /a kéreg magas kialakitása, felső pontja az achiles tapadás-pontjáig ér/ biztositja a stabil tartást.
2. Támaszt : A Thomas sarok /belső oldalon hosszabb / belső oldalon magasabb /supináló/ ék alakúan kialakitott mechanikusan támasztja alá a sarokrészt.
3. Tornáztat: A cipő orrfelhajlása nagyobb, /legördülés könnyed / a hosszboltozat izomzatának a cipőben történő tornáztatását végzi. A betét nélküli lábbelik az izomzat feltámasztása nélküli könnyed járást teszik lehetővé. A bokacsontnál levő szivacspárnák megakadályozzák, hogy az erős , magas kéreg a bokacsontokat irritálják, a jó komfortérzést fokozzák. A cipők belső oldala egyenes, nem terelik a lábfejet semmilyen irányba, hagyják a lábfejet kiterülni, amit a szélesen kialakitott orrforma lehetővé tesz. Az orrmagasság nagy, tehát a lábujjak és a lábfej szabad mozgását segítik.
A könnyitett szerkezetű gumitalp, a szerszámba öntött jó kopásállóságú, mindig azonos /5-7 fokos/ döntésű sarok, a szélesen kialakitott talp a stabil , biztos járást teszi lehetővé. A kapta, a lábbelik kialakitása nagy tapasztalatokkal rendelkező ortopéd szakorvosok véleményezésével, a lábbelik tesztelésével történt.
A természetes anyagú /bőr felsőrész, bőr bélés, bőr talpbélés/ lábbelik az egészséges viseletet, a lábak jó szellőzését, a stabil biztos járást, a statikai problémák megoldását, a deformitások megelőzését /pl. lúdtalp/ szolgálják. A SUPI+® név regisztrált védelem alatt, a kéreg és sarok kialakitása ipari mintaoltalom alatt áll, csak a SUPI+® lábbelik készitésénél használhatók fel.
A Bokor István által kifejlesztett "A lábcsontozat egészséges fejlődését biztosító gyermekcipő" 2oo6. szeptember 11. -én a nemzetközi Géniusz kiállításon Budapesten Géniusz díj-at, ezüst érmet, a zágrábi kiállításon oklevelet és ezüst érmet, Novi Sadon pedig arany érmet kapott.
Nézz szét, most töltöm fel az átmeneti kinőtt ruháinkat, cipőket.


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2014-04-06 20:54
. supi+ lány 26-os bordó-piros félcipő bth: 17cm - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése