2014. április 26., szombat

Tigris tapasz, gyógy tapasz, fájdalomcsillapító - Jelenlegi ára: 180 Ft

Reumás-, izületi-, esetleg izomfájdalmakkal küzdesz? A fájdalomcsillapító tabletták helyett próbálj ki egy természetes gyógyhatású készítményt, melyet kínában már évszázadok óta használnak: a Tigris tapaszt!
A tradicionális kínai orvoslásban használt gyógynövények illóolajos kivonatát tartalmazó tapasz kiválóan és hatásosan alkalmazható reumás-, izületi-, izom- és idegfájdalmakra, valamint lumbágó és ficamok okozta panaszok enyhítésére is.
Ez a csodálatos tapasz arról kapta hagyományos kínai nevét, hogy a tigris erejével ajándékozza meg használóját – kizárólag a gyógynövények illóolajos kivonatának segítségével. Nem tartalmaz semmiféle mesterséges adalékot.
A tapasz hatóanyagai fokozatosan és egyenletesen szívódnak fel a bőrön keresztül, és használata rendkívül egyszerű. Mindig ott fejti ki hatását, ahol éppen szükség van rá, hisz közvetlenül a fájdalmas területre helyezheted.
Ha folyamatosan visszatérő, netán állandó izületi, vagy reumás fájdalmak kínoznak, kezeld a beteg területet a kizárólag gyógynövény tartalmú tradícionális ’ Tigris tapasszal’!


Jelenlegi ára: 180 Ft

Az aukció vége: 2014-05-01 21:52
. Tigris tapasz, gyógy tapasz, fájdalomcsillapító - Jelenlegi ára: 180 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése