2014. június 23., hétfő

Julianne Ward: Ha elfogy az élet - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

(A könyv eredeti ára: 1. 990 Ft)
 
Ha bármilyen kérdés van, nyugodtan írj! A postai szállítási díj a súly függvénye (ld. részletesen "Szállítási és fizetési feltételek").
Termék leírás:  
Állapot: tökéletes állapotban van, mintha most vettem volna
Kiadó: MJ, 2007.
Kötés + oldalszám: puhatáblás, ragasztókötött; 300 o.
Leírás: "Lehet, hogy már valahol visszaszámolnak?...  Hátborzongatóan időszerű regény, a mindent elsöprő viharokról, a kiszámíthatatlan tornádókról, a pusztító vulkánkitörésekről, melyek váratlanul és előre nem látható módon következne be, s elpusztíthatják a legcsodálatosabb bolygót, a Földet. Harry, Mike és a forgatócsoport többi tagja kényelmes, laza forgatásra készül, ezért úgy döntenek, hogy a kenyai rezervátumban élő állatokról készítenek természetfilmet. Nem így történt. Éppen csak túlélik a tornádó rettenes pusztítását, amikor arról értesülnek, hogy Sziciliában olyan vulkánkitörés várható, mely akár átrendezheti a Földközi-tenger térségét!... És, ha elfogy az élet? "
Szállítási és fizetési feltételek:
1. Szállítás:  személyes átvétel vagy postai küldemény
A szállítási díj minden esetben a csomag össz súlyának és az aktuális postai díjszabásnak a függvénye! A csomagolásért külön díjat nem számolok fel, csak a postán (vagy futárnak) kifizetett összeget. Alapból mindent ajánlottan küldök (simán csak saját felelősségedre! ) Utánvéttel NEM postázok, ne is kérd!   
2. Fizetési mód: készpénz, előreutalás


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2014-07-14 13:12
. Julianne Ward: Ha elfogy az élet - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése