2014. október 24., péntek

Dr. Tőzsér Béla - Dr. Dr. H. C. Baintner Károly: L - Jelenlegi ára: 3 640 Ft

Dr. Tőzsér Béla - Dr. Dr. H. C. Baintner Károly: Laboratóriumi állatok és tartásuk
Raktári szám: 000162
Kiadás éve: 1986
Kiadó: LATI Közös Vállalat
Méret: 165*230 mm, 443 oldal
Állapot: keménytáblás, élek kissé kopottak, néhány lap foltos, ajándékozási bejegyzés, jó
Az emberek és állatok mikróbás-, anyagcsere- és egyéb betegségeinek vizsgálatára, gyógyítására, megelőzésére, a használandó gyógyszerek káros mellékhatásainak megállapítására és számos, a betegségekkel összefüggő körülmény tisztázására, a gyógyszerhatás ellenőrzésére stb. évente sok millió laboratóriumi-, vagy kísérleti állatot használnak fel. Az évi felhasználás hazánkban is eléri, sőt meg is haladja az egymillió darabot, ami évente több tízezerrel növekszik. A mennyiségi növekedés mellett egyre nagyobb szerepe van a minőségi igény növekedésének. Ezek az állatok a különböző vizsgálati célokra modellként szolgálnak. E szerepüket azonban csak akkor tudják betölteni, ha a modelleket a célnak megfelelően választjuk meg és olyan körülményeket teremtünk számukra, amelyek biztosítják, hogy mind tudományos, mind gyakorlati szempontból értékesíthető és felhasznál ható eredményeket kaphassunk. A laboratóriumi állatokat többségükben olyan emberek tartják és gondozzák felhasználásuk során, akik beható ismeretekkel ezekre a különleges állatokra vonatkozólag nem rendelkeznek, vagy számukra az állat tartása csak segédeszköz, melyekre vonatkozólag csak annyit kívánnak elsajátítani, amennyi munkájukhoz, vagy céljuk megvalósításához feltétlenül szükséges. Ezért úgy gondolom, hogy egy, a legfontosabb ismereteket tartalmazó összefoglaló könyv eléri célját és különösebb megterhelés nélkül komoly segítséget ad a laboratóriumi állatok tartása, gondozása és szaporítása területén végzendő munkájukhoz. Ennek a könyvnek nem célja, hogy részletes, beható tudományos ismereteket nyújtson e tudományág minden területére vonatkozólag, hanem csak az, hogy mindazok, akik ezzel a tudományterülettel valamilyen formában érintkezésbe kerülnek, ésszerű és célravezető munkát és technikát valósíthassanak meg.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 3 640 Ft

Az aukció vége: 2014-11-14 03:17
. Dr. Tőzsér Béla - Dr. Dr. H. C. Baintner Károly: L - Jelenlegi ára: 3 640 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése