2014. november 27., csütörtök

Homeputer CL standard szoftver - Jelenlegi ára: 29 340 Ft

  Főbb jellemzők
Kényelmes kezelés számítógép útján
A CCU1 HomeMatic® központ telepített szoftverrel érkezik. Ez lehetővé teszi, hogy éljünk a számítógép kezelési- és megjelenítési kényelmével, és ne kelljen kis kijelzőkkel és többszörös funkciójú gombokkal bajlódjunk. Így minden vonatkozásban rögtön képben vagyunk, és néhány egér-kattintással könnyen konfigurálhatjuk a HomeMatic® -ot.
A világos szerkezetű oldalakkal és a példaként megadott funkciókkal még összetettebb automatizálási feladatokat is egyszerűen tudunk programozni. A HomeMatic® rendszerhez a böngésző útján férünk hozzá, vagy a helyi számítógépünkről, vagy bárhonnan a világból az Internet útján, vagy esetleg a PDA-val WLAN-on keresztül.
A központ szállításához tartozó rendszer szoftver
Kezelés
Áttekinthető oldalak, intuitív kezelésű kezelő elemekkel, amelyek hozzáférést biztosítanak minden komponenshez. A grafikus elemek és szimbólumok megkönnyítik a tájékozódást és növelik az áttekinthetőséget. Minden használó készíthet egy a saját igényeinek megfelelő favoritokat tartalmazó oldalt.
Programozás és automatizálás
Hagyjuk, hogy a HomeMatic® maga intézze a dolgokat. Még nagy terjedelmű automatizálási feladatokat és komplex programokat is könnyen megjeleníthetünk a képernyőn. Az áttekinthetően ábrázolt összerendelési technikával összetett feladatok is egyszerűen megoldhatók. A professzionális módon előre konfigurált kapcsolóórák és timer funkciók az idővezérlésű műveletek kialakítását pofonegyszerűvé teszik. Összetett, „ ha-akkor” -okat tartalmazó feltételek sem jelentenek nehézséget. A szenzorok értékeit ellenőrizni lehet, a kapcsolóállások lekérdezhetők. Elindíthatunk műveleteket gombnyomással is a számítógépen.
Az elemek konfigurálása
Az elemeket a programozott központi vezérlés mellett egymással közvetlenül is össze lehet rendelni. Ezáltal önálló, független működés is lehetséges, funkcióik fennmaradhatnak a központ lekapcsolása esetén is. A konfigurálási felületen az elemek valamennyi paramétere módosítható, új kapcsolódások hozhatók létre, és meglévőket szűntethetünk meg vagy módosíthatunk.
Leírás
A HomeMatic® rendszer Homeputer szoftvere számos lehetőséget biztosít egy szakszerű ház-automatizáláshoz, egyedi megjelenítés mellett. Egyszerű makro-nyelvvel, amely „ ha-akkor” parancsokat is tartalmaz, tetszés szerinti számú intelligens funkciót lehet megvalósítani. Az idő táblázatokkal igen egyszerűen idő által vezérelt akciókat programazohatunk, a véletlen idő-generátorral pedig jelenlét szimulációkat lehet megvalósítani. A vizualizálás több – hálózatba kötött - számítógépen egyszerre is történhet, az alaprajzok és bittérképek teljesen önállóan alakíthatók ki. A makro-nyelv lehetővé teszi audio adatok lejátszását és Windows programok futtatását a láthatóvá tételt biztosító PC-n. A vezérlő program normál üzemmódban önállóan fut a HomeMatic CCU-n, PC-re csak a megjelenítéshez és a programozáshoz van szükség.
Megrendelés esetén a termék 5-6 munkanap alatt érkezik raktárunkba Európai partnerünktől, a terméket ezt követően szállítjuk ki!
A termék cikkszáma: 646263



Jelenlegi ára: 29 340 Ft

Az aukció vége: 2099-01-01 00:00
. Homeputer CL standard szoftver - Jelenlegi ára: 29 340 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése