2014. december 27., szombat

Smart Egg Love okostojás - 195923 - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Smart Egg Love okostojás - 195923
A Smart Egg egy magyar fejlesztésű 3D logikai játék, amit Zagyvai András építészmérnök és feltaláló alkotott meg. A Smart Egg Love okostojás 3D logikai játék lényege, hogy a sárga, piros LOVE felirattal tojás labirintusán végig kell vezetni a két gömbös véggel ellátott pálcikát. A pálcikát ide-oda kell húzogatni a résekben, valamint a tojást is folyamatosan forgatni kell, hogy a start ponttól egészen a célig eljusson a pálcika vége a tojás belsejében. A Smart Egg - Love okostojás 3D logikai játék megfejtése függ a játékos érzelmi állapotától, kézügyességétől, pillanatnyi koncentrációs képességétől is. A Smart Egg Love okostojás 3D logikai játék rengeteg kellemes és főként nyugtató percet szerez minden játékosnak, legyen akár gyermek vagy nagypapa. Nehézségi fokozat: 3/10. Tojás méretek: 6, 5 x 5 cm, pálcika mérete: 6 cm.
Kérjük, a nevünk mellett található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt ! Készlettől függően raktárról, vagy rendelésre. Gyári új ! Jótállással!
A termék személyesen Százhalombattán vehető át!
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a merghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.



Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2015-01-17 06:50
. Smart Egg Love okostojás - 195923 - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése