2015. március 25., szerda

NFL Reebok Pittsburgh Steelers bajnoki pulóver M - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!
NFL Reebok 2008 Team Original AFC Champions EREDETI!!!! (EZT NEM ÁRT HANGSÚLYOZNI, MERT HIDD EL NEM MINDEGY MILYEN MINŐSÉGET KAPSZ!! MEDDIG AKAROD HORDANI?? 1-2 hónap, 1-2 mosás?? vagy éveken keresztűl?? TEDD FEL MAGADNAK A KÉRDÉST!!! ) PITTSBURGH STEELERS KÖRNYAKÚ PULÓVER
A cuccok az USA ból származnak, ez nem csak kamilla, ha megnézed a képeket sztem hamar kiderül. Minden pulóver vadonatúj, hibátlan, bolti állapotban.
Tudod mindeki ezt a szöveget írja ki: eredeti, szigorúan eredeti..... a bolti ár töredékééert.... meg a "gyárból" szerzem közvetlenül... én csak közvetítő vagyok... blablabla haggyuk már!! ki veszi be ezt a sok fa... ságot!!! Meg kell nézni mindenki visszajelzéseit!! Azokból kiderül ki mit árul!!! Én nem a bolti ár töredékéért árulom, de olcsóbban, és minőséget... sztem az a legfontosabb!!!
Ezek a pulcsik jelenleg olyan 70-80 dollárba kerülnek az USA ban + a postaköltség természetesen ami 270 Ft os árfolyamon számolva elég húzós!!
MÉRETE: M
 
A képek arról a termékről készültek amit megveszel!!! nem vagdosok ki a netről kamuképeket, ezeket kapod!! Akár másnap nálad lehetnek, minden ami a leirásban szerepel készleten van. Ami mellé az van írva hogy elfogyott, az azt jelenti hogy nincs, nem tudok már olyat szerezni, felesleges is megkérdezni, vedd meg a másikat : ) Garantálom hogy senki nem fog veled szembe jönni ilyenbe az utcán!!! Nézd meg a többi cuccomat is!! van vagy 2 a T-mában!!!!


Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-14 20:48
. NFL Reebok Pittsburgh Steelers bajnoki pulóver M - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése