2014. december 25., csütörtök

Disney Sapientino állatmesék oktató játék - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Disney Sapientino elektromos társasjáték
Nagyon jó szórakozás a disney mesék kis rajongóinak. a megadott korosztály szerintem nem reális, 3 éves kortól (előbb is) ajánlom
Disney Sapientino állatmesék társasjáték
A játék tartalma:
12 db feladatlap
1 db elektronikus toll
1 db játékfelület
1 db útmutató
Jó állapotban van a játék, elem merül lassan cserlni kell!
A képeken látható állapotban, kérem, alaposan nézze meg!
Társas játékaim közt megtalálható: fejlesztő és oktató játékok,   régi retro társasjátékok , logikai játékok  
figyelem! Trafikárus retro gyűjteményem is felszámolás alatt van ezért érdemes megnézni a többi termékemet is. Első sorba gyűjtőknek ajánlom. Most trafikárus játékaim vannak terítéken és nem a lemezárugyár által gyártott lemezjátékok. Kisipari fröccsöntött játék.
Nézze meg a többi termékemet is megtalálható köztük: logikai játék , homokozó játék , baba , locsoló kanna , csörgő ,   kis autó műanyag autók , Vizi pisztoly , pisztoly  , vonat , indián kés , ugró pók , karácsonyfadísz stb. lemezárugyáras táblák és társasjátékok.
Tárgyak méretezését megkönnyítendő egy elemet is elhelyeztem a fotókon, ami  nem képzi az aukció tárgyát.   Mindenkori postai díjszabás szerint postázom illetve Budapesten személyesen is átvehető.
Figyelem régi retró trafikárus gyűjteményem felszámolása, kiárusítása tovább folytatódik, nézze meg a többi termékemet is!
Sajnos egyre többször találkozom, felelőtlenül licitálgató emberekkel ezért kérem az leütéstől számított két héten belül rendezni! Átvételnél kérem nem alkudozni, és természetesen átvenni a terméket!


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2015-01-14 13:54
. Disney Sapientino állatmesék oktató játék - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése