2015. április 24., péntek

Strucc párna mini - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

STRUCC PÁRNA mini
 A legszükségesebb pontokon burkolja be a fejet, elsősorban a szemet és a füleket fedi le, és megfelelő támasztékot nyújt, amikor épp szükség van rá.
minden fejmérethez igazodik, hiszen gumizsinór van beleépítve, 75 cm-es fejkerületig ig bárkire rápasszintható, sőt divatos sálként is funkcionál, amikor már kellőképpen kipihentük magunkat.
Nincs rá konkrét ajánlás, hol és mennyi időre használható (gyakorlatilag a repülőgépektől kezdve a reptéren, a vonaton, az autóban, a buszon bárhol és bármennyi ideig viselhető), mindenesetre a készítők szerint már 20 perc úgynevezett „ power napping”  elegendő lehet ahhoz, hogy közel 30%-al megnövekedjen a napi produktivitásunk.
Kevés lehangolóbb dolog van annál, mint amikor reggel kialvatlanul zötykölődünk a buszon munkába menet, nincs hova hajtani a fejünket, mert hideg az ablaküveg,  szemünkbe süt a nap, és úgy általában véve tömegnyomor van körülöttünk. A megoldás a problémára azOstrich Pillow Light nem mindennapi hordozható kispárna lehet, amivel a zavaró tényezők döntő többségét rövid időre kiiktathatjuk.



Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2015-05-13 21:32
. Strucc párna mini - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése